Wat anderen zeggen

De schakel op mijn pad.

In een periode dat mijn leven zich in zeer woelige wateren bevond, kwam ik bij Audrey en haar liefdevolle praktijk terecht. Dat was thuiskomen. Bijtanken. Openen. Verbinden. Groeien.

Dankzij haar warme, niet oordelende persoonlijkheid is Audrey bedeeld met het talent om mensen dat duwtje te geven om het eigen zielenpad te bewandelen. Voor mij begon dan ook de reis op mijn pad, na lang en ver te zijn afgedwaald. Ik zal nooit vergeten hoe zij en de fijne mensen die ik in haar praktijk leerde kennen, een cruciale schakel waren in het proces van het hervinden van mezelf en om in mijn eigen kracht te komen.

Vanuit mijn hart: dank je wel Audrey !

Joke D.

Ik ben jong en ik wil wat.

Maar de twijfels over mezelf en het duiveltje in mijn hoofd zeggen veelal: dit lukt je nooit.. die onzelfzekerheid perkt me in.

Tot ik op mijn pad Audrey mocht ontmoeten. Een zeer enthousiaste en vlotte dame met heel wat levenservaring.
Dankzij vele interessante en diepgaande gesprekken laat ze me steeds een beetje meer open bloeien. Haar vele inzichten geven me telkens terug een zetje in mijn persoonlijk groeiproces.
In de korte periode dat Audrey en ik collega’s mochten zijn en een aantal trainingen die ik bij haar volgde, heeft ze reeds enkele essentiële zaken in me naar boven gehaald en mij geholpen om mij meer in mijn kracht te doen staan.
Zoals Audrey me ooit zei: “Een rups die hem langzaam aan het ontpoppen is tot een vlinder, dit proces heb je nodig om uiteindelijk te kunnen vliegen”.

Julie V.

Mijn muze

Hoe schrijf je een testimonial over iemand zo speciaal als Audrey?
Eigenlijk is het heel eenvoudig: open je hart en zeg wat je voelt…
En in mijn geval ontdekte ik snel dat Audrey mijn inspiratiebron is, de zuurstof in mijn zoektocht naar innerlijke rust & happiness. Een luisterend oor. Een prachtige vriendin vol positieve energie. Kortom,mijn MUZE…

Christopher V.

Mijn geschenk

Met het oprechte verlangen om mijn hart open te houden, gecombineerd met het besef hoe moeilijk dit was kwam ik Audrey tegen.

Volgens mij was onze ontmoeting niet toevallig, maar was zij op dat moment het grootste geschenk dat ik kon krijgen op mijn levenspad. Zij raakte me in mijn hart door haar puurheid. Op haar eigen verrukkelijke, vriendelijke en open manier opent ze deuren…in jezelf.

Hoe groot en stoer we ons soms voordoen, iedereen heeft nood aan iemand die je ogen opent. Iemand die harten opent en verwarmt. Audrey is zo iemand voor mij en vele andere mensen rond ons. Mensen zoals jij en ik. Iemand die ziet wie je werkelijk bent, iemand die hoort wat je zegt, iemand die je wakker schudt. Ze ontvangt je in een warme omgeving en ze weerspiegelt het beste in je. Want hoe je het draait of keert: een rustige geest hoort fluisteringen van wijsheid.

Daarom, bedankt Audrey dat je mijn geschenk wou zijn!!!!!       

Benedicte S.

Dichter bij mijn ware ik

Audrey: Gefocust, ambitieus, vol vertrouwen in het leven maar boven alles een zelfstandige,  lieve en knappe vrouw.

Audrey, dank voor je bruisende energie, je liefdevolle kijk op het leven en je kostbare inzichten! Dank om me dichter bij mijn ware ik te brengen zodat ik mijn hart kan openen voor diegenen en datgene wat echt belangrijk is in het leven.

Valerie 

Mijn inspiratiebron

Met een beetje angst/twijfel schreef ik me in voor de workshop ‘Ontdek je innerlijke kracht!’, maar jouw telefoontje trok me over de streep.

Ik voelde onmiddellijk een soort connectie in jouw manier van omgaan en aanpakken.
En wat heeft het geloond !!! Die 5 weken hebben mij op weg gezet naar het leven waar ik nu dagelijks van geniet.

Je hebt mij de aanzet gegeven om te gaan leven vanuit mijn eigen kracht, vanuit wie ik werkelijk ben.

Je was en bent mijn grote inspiratiebron door jezelf te blijven in alles wat je doet.

Ik ben het Universum enorm dankbaar dat jij mijn pad hebt gekruist en dat ik het geluk heb dat je af en toe met mij kan meelopen wanneer dat nodig is.

Dank je wel om er te zijn!

Vanessa S.

Dankbaar voor alle nieuwe inzichten

Een hippe, mooie en warme vrouw, zo leerde ik Audrey kennen.

Maar ze is ook iemand waarin je jezelf herkent, want volgens mij heeft Audrey ook wel eens een bad hairday 🙂

Kortom, iemand die vertrouwd aanvoelt, waardoor de stap om je bloot te geven sneller gaat.

Dankzij Audrey kreeg ik inzichten in zaken waar ik telkens opnieuw op botste. Ik wist niet hoe ik die vicieuze cirkel kon doorbreken tot zij me de zaken anders liet bekijken.

Met een lach en een traan, bouwen we nog steeds aan mijn persoonlijke weg, mijn proces.

In haar heb ik eindelijk een sparring partner gevonden die me begrijpt en de weg toont naar rust, vrouwelijkheid, harmonie, liefde, verbondenheid,…

Ik kom er wel… want zij is er ook.

Vanessa R.

Mijn mentor

Sinds één jaar is Audrey mijn persoonlijke mentor.

Ze brengt me heel wat zaken bij omtrent persoonlijke ontwikkeling en ver daarbuiten, op een integere en rustige manier van hart-tot-hart.

Audrey is een top coach en een prachtige vrouw.

Elke S.

O3, veel meer dan O2!

Er zijn weliswaar gelijkenissen tussen O2 en O3 -ze geven me allebei meer zuurstof- maar vooral is Audrey een unieke en bijzondere meerwaarde. Hoe? Da’s niet eenvoudig uit te leggen. Meer nog dan een coach is zij immers voor mij een mens, met een zeer ruime bagage en achtergrond, en een ontzettend groot hart.
Bij O3 kom ik alvast op een gemoedelijke, hartelijke en tegelijk erg professionele wijze in contact met mijn diepere ‘ik’. Een zoektocht waarbij zij soms het stuur neemt van onze tandem en ze me soms zelf aan het stuur zet en ik heerlijk kan freewheelen. Maar steeds met de geruststelling dat zij me op het rechte spoor houdt.
Het valt me op dat O3 me zeker niet aan de oppervlakte laat ronddobberen, maar me af en toe mee onder water neemt, me laat ervaren dat ik al best goed kan zwemmen en me geregeld nieuwe ervaringen laat opdoen.
Geen vrijblijvende coaching met O3, maar op weg gaan met haar gebeurt van ‘head-to-heart’ (uit het denken naar een hartsverbinding) om uit te komen bij een ‘heart-to-heart’-uitwisseling.

Christiaan B.